Et recomanem 3 vitamines per començar bé l’any

Benvinguts i Bon any a tots!

Comencem en moltes ocasions cansades, han estat unes dates en molts casos de molt enrenou, viatges i excessos que al final acabem pagant. A més a tot això li afegim la càrrega de treball extra, l’estrès dels regals i les voltes que li donem al cap per recompondre la nostra economia.

A més d’incloure com a propòsit començar amb una vida més saludable volem escriure aquest post per poder afegir una ajuda extra de vitamines.

«Sempre que et decideixis a prendre-les, consulta’ns per prendre el suplement específic per al teu cas.»

Especialment en aquest mes volem protegir-nos enfront de la grip, reforçar el nostre organisme després dels excessos i mantenir una bona energia per superar el dia a dia.

Vitamines recomanades per aquest gener

  • Vitamina C, en aquesta ocasió ens servirà per cobrir diversos aspectes necessaris per al nostre organisme. D’una banda activa les nostres defenses, ens ajuda a absorbir el ferro i a més és un bon antioxidant que previndrà l’envelliment prematur i protegirà els nostres teixits.
  • Vitamina D, és la vitamina que produeix el nostre cos després de l’exposició solar. Aquesta vitamina afavoreix un sistema immune fort i resistent capaç de protegir-nos enfront d’agents patògens. A més evitarà la fatiga muscular
  • Vitamines del complex B, s’ha demostrat que el grup de vitamines B tenen molt a veure en la nostra energia, dins d’aquest complex destaquem la vitamina B12, que és la vitamina que el nostre cos necessita per dur a terme la producció d’energia, formació de la sang, síntesi de l’ADN i la protecció dels nervis.

Pots trobar productes vitamínics compostos amb múltiples vitamines a la nostra farmacia.

Cal saber quin és la vitamina que més s’ajusta a les teves necessitats, no tots tenim les mateixes necessitats. Som especialistes en salut i estem aquí per assessorar-te.

Esperem que t’hagi agradat aquest post i si tens qualsevol dubte ens visitis i t’informarem amb molt de gust.

Gràcies per llegir-nos.