Serveis

Sistema Personalitzat de dosificació

El Servei Personalitzat de Dosificació és un servei pensat per facilitar l’ administració de medicaments a les persones que tenen dificultats per seguir correctament la pauta de medicació.

Nosaltres  t’oferim  la possibilitat  d’accedir  a la medicació diariament disposada en uns envasos especialmente dissenyats per evitar les confussions i facilitar al màxim el cumpliment del tractament.

Demana més informació a la nostra farmàcia.

spd

Anàlisis clíniques

Disposem d’un complert servei d’analítiques per determinar nivells de sucre, colesterol, possibilitat d’embaràs, entre moltes altres. Informa’t.

analisis

Arracades

Disposem d’un perforador especial amb tres adaptadors per fer arracades a nadons i a menors de 18 anys acompanyats d’ un adult.

pendientes

Punt SIGRE

A Farmàcia Morán creiem fermament en el paper dels farmacèutics com figura clau en la protecció de la salut de la natura.

El nostre treball no només consisteix a dispensar medicaments, també assessorem diàriament als nostres clients sobre com fer un ús responsable d’aquests, el que inclou la forma correcta de rebutjar els productes a través dels Punts SIGRE, bé perquè han caducat o perquè ja no són necessaris.

Però les mesures sostenibles de la nostra farmàcia van més enllà d’adherir-nos a la xarxa nacional de reciclatge de medicaments. Estem compromesos amb l’ús eficient dels aparells electrònics de les nostres instal·lacions per a un consum d’energia responsable, passant per la utilització materials reciclats en tots els processos, fins a una correcta gestió dels nostres residus, segons les normatives de la UE.

A més, optimitzem els nostres llistats de comandes al màxim amb l’objectiu de minimitzar el nombre de trajectes per a les empreses de distribució farmacèutica durant el repartiment de comandes.

En definitiva, apostem per l’economia circular com a mètode per reduir el nostre impacte mediambiental al planeta.

puntsigre

Targeta Fidelització Club Farmactiva

Sol·licita gratuïtament la teva TARGETA CLIENT amb la qual pots acumular punts amb les  teves compres de parafarmàcia.

Bescanvia els teus punts per xecs de 5 € fins a 20 € al moment que vulguis.

Entra a www.farmactiva.es i veuràs tots els seus avantatges, promocions, sorteigs,etc.

Fórmules magistrals

Si el metge et recepta una fórmula magistral, nosaltres te la tramitem.

Per això és indispensable que portis la recepta original. La podràs recollir en 48h (excepte festius i caps de setmana o algunes fórmules que, per característiques tècniques de la formulació, requereixin més temps de preparació).

formulacion