Ortopèdia

Habitualment la paraula Ortopèdia va associada a conceptes negatius. En Farmàcia Morán ens agrada relacionar el concepte de l’Ortopèdia a la qualitat de vida de les persones i a la prevenció. A més, l’ortopèdia ens permet oferir una atenció molt més integral als nostres clients.

Als últims anys, a població ha incrementat la seva esperança de vida. Aquest envelliment de la població implica el desenvolupament d’afeccions pròpies de l’edat, com poden ser l’artrosi, les cataractes, les anèmies o altres malalties. Aquestes patologies poden complicar el desenvolupament normal del dia a dia en persones i per tant minvar la seva qualitat de vida.

A diferència del que es creu, les persones majors no són l’únic col·lectiu usuari de l’ortopèdia. Els clients que practiquen esport, sovint sofreixen sobrecàrregues o lesions com el «colze de tenista». L’ortopèdia, en aquest cas, pot ser de gran ajuda en la seva recuperació o prevenció amb productes com a genolleres o colzeres.

Som una farmàcia acreditada per CatSalut per a dispensar articles ortopèdics. Vine a la farmàcia i consulta el nostre ampli catàleg de productes.