Qui som

Som una farmàcia present al barri des dels anys 70. Al setembre del 2014 va ser quan, amb gran il·lusió, Noemí Morán es va posar al capdavant  de la farmàcia per oferir un servei diferencial al pacient.

Acompanyada d’un equip professional especialitzat en diferents àrees de salut, treballem amb la intenció de donar el màxim servei, ajudant en tot el possible  als nostres usuaris.

L’any 2017 vam tenir l’oportunitat de poder ampliar les nostres instal·lacions amb la finalitat d’oferir una millor accessibilitat a la farmàcia. S’ha creat una zona  d’atenció personalitzada més acollidora. Podràs trobar també espais diferenciats en els següents àmbits: dermocosmètica, ortopèdia, homeopatia, espai natural, espai sènior, espai nadó, salut bucodental, salut corporal, salut sexual…

L’any 2018 es va posar en marxa el servei d’ortopèdia amb col·laboració amb CatSalut. Això ens permet poder gestionar i dispensar articles adaptats a càrrec de la Seguretat Social.

Des del 2022, amb la intenció de lluitar contra la pobresa farmacèutica, col·laborem amb Banco Farmacéutico, una ONG que ajuda a  les persones més desfavorides de la nostra societat.

Volem continuar fent història al vostre costat!!!

“CUIDEM DE TU!  CUIDEM LA TEVA SALUT!”

Equipo