Pateixes la síndrome de les cames cansades? Alleuja-les de forma fàcil i duradora!

De vegades, és normal sentir pesadesa a les cames, així com dolor, rampes musculars, formigueig, picor i inflor. Aquesta simptomatologia es coneix com a síndrome de les cames cansades! A continuació t’expliquem quines en són les causes i algunes recomanacions per alleugerir el dolor i reduir la sensació de pesadesa.

Alguns dels motius més comuns de patir pesadesa a les cames o tenir les cames cansades són: la realització d’activitat física intensa o, per contra, una mala circulació sanguínia, l’embaràs, tenir sobrepès o estar dempeus durant força temps. Algunes persones el pateixen durant els viatges llargs en avió, a causa de la pressió atmosfèrica (com les hostesses de vol), a causa d’un estil de vida sedentari, per malaltia, o fins i tot per herència genètica. A més a més, acostuma a ser més comú en dones que en homes.

Et passa? Si has notat alguns dels símptomes anteriors algun cop o pateixes aquesta síndrome freqüentment, aquests consells et poden ajudar:

  • Fes-te dutxes amb contrastos tèrmics. Ajuden a activar la circulació. Cal començar la dutxa amb aigua calenta i acabar-la amb aigua freda, des del turmell fins a l’engonal.
  • Troba un moment o lloc per posar les cames enlaire i afavorir així, el retorn sanguini. És molt recomanable fer-ho a la nit.
  • Estigues hidratat. Beu entre 1,5 i 2 litres diaris.
  • Evita prendre molta sal per no retenir líquids.
  • No utilitzis roba molt ajustada.

Per ajudar a descongestionar les cames i evitar la sensació de pesadesa també pots utilitzar algun gel circulatori, que ajudi a revitalitzar, refrescar i aportar sensació de lleugeresa a les cames, reduint la sensació de pesadesa i mantenint la circulació venosa normal. Les solucions d’ús tòpic són les opcions més recomanables, ja que són fàcils d’aplicar en qualsevol situació o moment i redueixen la simptomatologia a l’instant.

Digues adéu a les cames cansades d’una vegada per totes! Vine a la nostra farmàcia i t’aconsellarem quin producte és el que millor s’adapta a les teves necessitats i com has aplicar-lo!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *