Llueix unes cames boniques i cuidades

 

Un tractament específic combinat amb uns bons hàbits alimentaris i una mica d’exercici físic són algunes de les claus que ens ajudaran a millorar l’aspecte de les nostres cames.

CEL·LULITIS, FLACCIDITAT I ESTRIES són alguns dels complexos més comuns durant aquests mesos en què les faldilles i els pantalons curts es converteixen en protagonistes. Nosaltres podem aconsellar-te productes dermocosmètics per dissimular aquests problemes i explicar-te els hàbits de vida saludable que hauríem de seguir a partir d’ara.

LA CEL·LULITIS

Dones de totes les edats es pregunten per què apareix la cel·lulitis, és a dir, l’acumulació de greix a determinades parts que pren l’aspecte de la pell de taronja. Aquesta pregunta té diverses respostes, ja que la seva aparició es considera multifactorial. Hi intervenen aspectes hereditaris, hormonals, relacionats amb l’estil de vida (sedentarisme, mala alimentació, tabaquisme…) i fins i tot psicològics, com ara l’estrès o l’ansietat.

Podem aconsellar-te productes indicats per combatre la cel·lulitis. Hi ha principis actius que contribueixen a millorar-la i reduir-la. La clau és la constància a l’hora d’utilitzar el producte, combinada amb uns hàbits alimentaris saludables i la pràctica d’exercici físic.

És important saber que la cel·lulitis no desapareixerà, però sí que pot se’n millorar l’aspecte i, fins i tot, reduir-la a la mínima expressió.

LA FLACCIDITAT

Els músculs són una de les zones del cos en què la flacciditat és més visible. El que la pell quedi flàccida pot produir-se per factors genètics, després de perdre molt de pes, per seguir una dieta pobra en proteïnes, per no fer exercici físic… El primer consell per combatre-la és canviar l’alimentació nutrició i practicar una mica d’exercici cada dia.

Els tractaments estrella per tractar la flacciditat són els reafirmants, que serveixen per proporcionar més consistència i fermesa als teixits.

LES ESTRIES

Quan les fibres de la pell es trenquen apareixen unes línies blanques conegudes com a estries. Les estries poden manifestar-se a les natges i a les cuixes, però també en altres parts del cos com els malucs o l’abdomen. Les pèrdues brusques de pes o guanyar pes s’ha associat des de sempre a l’aparició d’estries.

Com dissimular-les:

  • Olis essencials: els olis de rosa mosqueta o d’argània són rics en vitamines i àcids grassos essencials que protegeixen i regeneren la pell. Poden ajudar a prevenir i atenuar les estries, i aporten elasticitat a la pell.
  • Cremes o gels antiestries: són productes d’ús tòpic específics per tractar les estries. Aquests dermocosmètics s’apliquen sobre la pell i ajuden a dissimular-les.
  • Ampolles: hi ha també ampolles concentrades en principis actius que afavoreixen la regressió de les estries, i fan que perdin el color, la profunditat, la longitud i l’amplada.

HÀBITS QUE MARQUEN LA DIFERÈNCIA

A més del tractament dermocosmètic recomanat, pots millorar l’aspecte de la teva pell seguint una sèrie d’hàbits saludables relacionats amb:

  • LA HIDRATACIÓ: el 60% del cos humà està compost d’aigua, per la qual cosa una correcta hidratació és imprescindible perquè funcioni correctament. bevent molt de líquid eliminem toxines que afavoreixen l’aparició de cel·lulitis i millorem l’aspecte de la pell i de les estries.
  • LA NUTRICIÓ: Les fruites i verdures fresques ajuden a eliminar toxines. Les taronges, pomes i cireres són exemples de fruites que milloren l’aspecte de la cel·lulitis. els fruits secs com les ametlles o les nous també contribueixen a millorar-la pel seu alt contingut en vitamines i àcids grassos.
  • L’EXERCICI FÍSIC: caminar, córrer, nedar, anar amb bicicleta… són alguns dels esports que ajuden a tonificar les cames, i combaten la flacciditat i la cel·lulitis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *