La teva pell necessita fotoprotecció oral

Ho sabies? Protegir la nostra pell de manera tòpica, a través de cremes o esprais solars, és un imprescindible i el primer pas de la nostra rutina. Però no ens hem de quedar aquí, la fotoprotecció oral és el complement que necessita la nostra pell per acabar de protegir-se i lluitar contra les conseqüències dels raigs solars.

Per què hem de complementar la protecció tòpica?

La majoria de problemes que trobem a l’hora d’aplicar la crema solar són diversos: des d’aplicar-nos una quantitat insuficient, no repetir l’aplicació després de dos hores i oblidar-nos algunes parts del nostre cos com les orelles, les mans o les parpelles. Però malgrat això, en el cas que ho apliquis de manera correcta, el fotoprotector tòpic no aconsegueix bloquejar més enllà del 60% dels radicals lliures que provoca la radiació solar.

Sent conscient d’aquest fet, la fotoprotecció oral es torna un imprescindible en la nostra rutina de bellesa. Les càpsules de protecció oral tenen una eficàcia científica i comencen a fer efecte des de la presa del primer comprimit. Com a norma general, es recomana començar a prendre-les dues setmanes abans de començar l’exposició al sol.

Com funciona la protecció oral?

La presa de les càpsules permetrà que el nostre organisme lluiti contra la radiació ultraviolada, que és la responsable del fotoenvelliment, de l’aparició de taques, de l’enrogiment de la pell i del dany de l’ADN de les cèl·lules.

A més, com hem comentat prèviament, ens ajudarà de reforç per aconseguir una protecció solar integral, ja que al prendre-la de manera oral arriba a totes les parts del nostre cos.

Tothom la pot prendre?

Sí, la fotoprotecció oral la recomanem a totes les persones que vagin a exposar-se al sol. En el cas que la teva pell hagi manifestat sensibilitat al sol, facilitat per l’aparició de taques o si estàs prenent un o més fàrmacs fotosensibilitzants, és més que recomanable que comencis amb les càpsules de fotoprotecció com més aviat millor.

La teva pell ho agrairà!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *