Cuida les teves cames i els peus amb la nostra ajuda!

Cames cansades

Amb l’arribada de la primavera i l’augment de les temperatures, els símptomes de les varius empitjoren i, per tant, és habitual que sentis les cames cansades, inflades o amb dolor i picor.

La calor provoca una major dilatació a les venes perquè provoca un estancament de sang. Les manifestacions de la Insuficiència Venosa Crònica (IVC) empitjoren.

Per això cal prevenir i endarrerir el progrés i empitjorament de les varius i els seus símptomes, adoptant mesures que afavoreixin la circulació de la sang a les cames.

Però que s’ha de fer per alleujar la síndrome de les cames cansades?

Si vols millorar i prevenir aquest problema, segueix els nostres consells, t’ajudaran a millorar la circulació sanguínia i minimitzar els símptomes provocats per les varius:

  • Fes-te banys d’aigua freda, afavoreixen la circulació i ajuden a relaxar i tonificar els músculs de les cames.
  • Practica exercici físic adaptat a les teves necessitats almenys durant 30 minuts
  • Un bon aliat són els gels amb efecte fred adequats per a les varius o les cames cansades. Una altra opció és utilitzar tovalloles amb aigua freda per refrescar les cames.
  • Bona hidratació. Beure aigua és molt important, al llarg del dia s’haurien de beure entre dos i dos litres i mig de líquids.
  • Quan arribis a casa, eleva les cames durant 10 minuts perquè la sang circuli per les cames.
  • Segueix una dieta saludable i evita el consum de refrescos ensucrats, aliments processats i l’alcohol.
  • Limita l’exposició al sol per evitar la calor i utilitza protector solar.
  • La roba i el calçat són molt importants! Posa’t roba i calçat còmodes i deixa de banda les peces massa ajustades.

Un altre problema típic dels mesos primaverencs són els peus, pugen les temperatures i moltes persones comencen a portar sabates obertes i sandàlies. Però és molt important saber quin calçat utilitzar durant aquesta època de l’any per evitar possibles problemes que ens impedeixin gaudir d’un passeig agradable o simplement del nostre dia a dia.

Si porteu un calçat tancat el nostre consell és que sigui una sabata flexible i que utilitzeu mitjons o mitges que s’ajustin perfectament a la vostra talla per evitar així l’aparició de rascades o molèsties.

En cas que s’utilitzi calçat descobert, la sabata ha d’estar completament subjecte al peu.També aconsellem a les sandàlies l’ús d’un taló lleuger d’almenys 2 centímetres d’alçada i una sola semirígida per a una absorció correcta de l’impacte.

Des de la farmàcia tenim diferents productes que us poden ajudar a millorar aquests problemes, només cal que ens visiteu i us ajudarem encantades.

I si tot i seguir les nostres pautes i provar diferents productes, els símptomes de cames cansades es mantenen o empitjoren, es recomana visitar un professional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *