​​Consells i recomanacions per combatre l’al·lèrgia primaveral

Amb l’arribada del bon temps els al·lèrgens s’apoderen del nostre sistema immunitari fent que aquest reaccioni de forma anormal. Per això des de la nostra farmàcia volem parlar-vos

de com prevenir i tractar les al·lèrgies primaverals. Amb una bona prevenció i el tractament adequat, les molèsties disminuiran considerablement i podràs gaudir d’aquesta època de l’any tan bonica. 

Gran part de la població durant aquesta època estacional sofreix al·lèrgia a causa de diferents motius i no sap com solucionar-ho. Si tu ets un d’ells i vols gaudir de la primavera deixant enrere les al·lèrgies, segueix els nostres passos!  

 1. Detectar els símptomes al·lergògens 

Primer de tot cal saber quins són els símptomes que tenim, per poder diagnosticar el tipus d’al·lèrgia i el seu tractament.  

El quadre simptomatològic més típic entre les persones al·lèrgiques és: 

 • Dificultat per respirar. 
 • Congestió i secreció nasal. 
 • Esternudar amb freqüència.  
 • Picor o irritació de nas, ulls, gola i pell. 
 1. Prevenir l’al·lèrgia estacional.  

Si sofreixes els efectes de l’al·lèrgia primaveral, pren nota! Els nostres consells t’ajudaran a evitar crisis al·lergèniques. 

 • Intenta no sortir al carrer a primera i última hora del dia, ja que en aquests moments és quan hi ha una major concentració de pol·len. 
 • Un cop arribis a casa és aconsellable dutxar-te per eliminar del cos els possibles al·lèrgens del carrer.   
 • Intenta estendre la roba dins de casa, així evitaràs que el pol·len s’impregni a les teves peces de vestir. 
 • Utilitza ulleres de sol per evitar el contacte dels ulls amb substàncies. I encara que no t’agradi gaire, l’ús de la mascareta també t’ajudarà!
 • No obris gaire les finestres de casa o del cotxe, així previndràs que entrin components que et puguin desencadenar algun tipus d’al·lèrgia. 
 • Porta sempre a sobre els medicaments que t’hagi prescrit el metge, i pren-te’ls tal com t’hagi indicat. 
 1. Tractament.  

Recorda que davant de qualsevol dubte sobre els símptomes d’al·lèrgia has de consultar-ho amb un professional sanitari perquè pugui oferir-te un tractament eficaç i òptim per a la teva salut. Cal destacar que l’automedicació s’ha d’evitar, ja que a la llarga pot generar danys col·laterals.  

Encara que sofreixis els efectes de l’al·lèrgia de manera suau, anticipat a ella! Recorda que a la nostra farmàcia tenim un ampli ventall de productes específics per combatre-la!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *