Consells farmacèutics, sobre com fer un bon ús de les plantes medicinals

Benvinguts de nou amics,

Volem deixar constància que les plantes medicinals i el seu ús en l’àmbit de la salut és molt beneficiós, sempre tenim en compte una sèrie de pautes.

Sobretot volem que sapigueu que podeu comptar amb el nostre consell davant de qualsevol dubte sobre l’ús de les plantes medicinals.

Avui en dia és molt fàcil trobar-nos en tots els comerços productes de fitoteràpia, però s’ha de tenir molta cura a l’hora de la seva pressa sense cap mena de consell per part del responsable.

Quan vulguem prendre productes amb origen en les plantes medicinals, ens hem de fixar en l’etiquetatge, que estigui en espanyol i que hi digui tots els seus ingredients.

No només és important saber els seus ingredients sinó, si ens pot causar alguna actuació cap a altres medicaments que estiguem prenent en aquell moment. Siguin disminuint o potenciant els seus efectes.

Com podeu comprovar, sota l’aparença d’uns benèfics ràpids i naturals que ens ensenyen en les publicitats d’alguns productes, també es troba una realitat més complexa.

No obstant això, es pot gaudir dels beneficis de les plantes medicinals tenint en compte els punts anteriorment descrits, així com podeu anar al metge o farmacèutic en pic noteu qualsevol reacció al·lèrgica o efecte advers.

Important: Recordeu informar el vostre metge o inclús al farmacèutic si esteu prenent productes naturals o a base de plantes. La vostra informació és molt valuosa a l’hora de valorar cada cas pel que fa a la pressa de medicaments, aliments o altres productes a base de plantes.

Esperem que el post d’avui us hagi estat interessant i per qualsevol dubte o consulta, ja sabeu que podeu passar per la nostra farmàcia i us atendrem encantades.

Gràcies per seguir-nos i fins al proper article!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *