Ampolles Flash en la teva Farmàcia

Benvingudes amigues,

Arriba l’esperat nadal i amb ella les celebracions, reunions amb familiars i amics, sopars, menjars i també molts excessos.

Tot això pot passar factura al nostre rostre i ho notem en la nostra pell. Existeixen remeis d’acció immediata molt eficaços amb els quals lluiràs radiant en tots els teus esdeveniments nadalencs.

Parlem de les ampolles flash, tractament d’acció immediata que ens durarà unes 8 h i que es converteix en imprescindible en la nostra bellesa.

En aquest post explicarem què són i com s’utilitzen aquestes miraculoses ampolles, no dubtis a acostar-te a la farmàcia i t’assessorem sobre quina és la més adequada per a la teva pell.

Què son les ampolles Flash?

Les ampolles flash són un cosmètic que actuen com un tensor instantani i com un vitalitzador. Fa que la nostra pell estigui tersa, donant-li lluminositat només en aplicar-la. Efecte lífting immediat, molta hidratació i bellesa a l’instant.

Quan utilitzar l’ampolla Flash?

És perfecta per a qualsevol ocasió especial, sobretot si tenim un esdeveniment que durarà hores, ja que solen tenir una acció de més o menys vuit hores.

Són ja un imprescindible en sopars nadalencs i celebracions. A més de tot el que t’hem explicat també faciliten el fixat del teu maquillatge.

Com s’aplica l’ampolla Flash?, passos a seguir:

  • Neteja la teva pell amb el teu producte habitual.
  • Trenca l’ampolla i posa el producte a les teves mans.
  • Estén el contingut entre les dues mans.
  • Aplica el contingut en el rostre i el coll amb petits tocs.
  • Espera que s’hagi absorbit.
  • Ja pots seguir amb la teva rutina habitual de maquillatge.

Ara solament queda gaudir d’una pell radiant i d’una celebració estupenda on lluir-la. Segur que les ampolles Flash són un imprescindible en el teu ritual de bellesa.

Consulta en la nostra farmàcia tota la varietat d’ampolles de les quals disposem, som especialistes en cosmètica i t’assessorem quina és la que millor s’adapta al teu cutis.

Esperem que hagi agradat aquest article.

Gràcies per llegir-nos, tot l’equip et desitgem unes Bones Festes!.