Serveis

Anàlisis clíniques

Disposem d’un complert servei d’analítiques per determinar nivells de sucre, colesterol, possibilitat d’embaràs, entre moltes altres. Informa’t.

analisis

Arracades

Disposem d’un perforador especial amb tres adaptadors per fer arracades a nadons i a menors de 18 anys acompanyats d’ un adult.

pendientes

Punt verd de reciclatge

Nosaltres  estem seriosament compromeses amb el medi ambient i l’ecologia, per això lluitem activament per sanejar el nostre benvolgut planeta blau. Per aquest motiu estem adherides a la xarxa nacional de reciclatge de medicaments i tenim un punt verd Sigre a la teva disposició. Per això som una eco-farmàcia. Llança aquí els medicaments caducats i també aquells dels quals t’hagin quedat restes. Donarem un tractament mediambiental específic que afavorirà la conservació de la natura. T’animem a netejar la teva farmaciola de restes sobrants, afavorint així el consum responsable de medicaments i, advertint una vegada més, dels riscos de l’auto-medicació.

puntsigre

Ni les caixes de cartró dels medicaments ni els prospectes has de llançar al contenidor blau de paper. I els envasos de vidre o plàstic, que tinguin encara restes del medicament o estiguin buits, tampoc has de tirar-los al contenidor verd ni groc.

Mira el següent vídeo i participa en la cura de la natura, és la nostra casa en comú!

Targeta Fidelització Club Farmactiva

Sol·licita gratuïtament la teva TARGETA CLIENT amb la qual pots acumular punts amb les  teves compres de parafarmàcia.

Bescanvia els teus punts per xecs de 5 € fins a 20 € al moment que vulguis.

Entra en www.clubfarmactiva.es i veuràs tots els seus avantatges, promocions, sorteigs,etc.

clubfarmactiva

FÓrmules magistrals

Si el metge et recepta una fórmula magistral, nosaltres te la tramitem.

Per això és indispensable que portis la recepta original. La podràs recollir en 48h (excepte festius i caps de setmana o algunes fórmules que, per característiques tècniques de la formulació, requereixin més temps de preparació).

formulacion

Sistema Personalitzat de dosificació

El Servei Personalitzat de Dosificació és un servei pensat per facilitar l’ administració de medicaments a les persones que tenen dificultats per seguir correctament la pauta de medicació.

Nosaltres  t’oferim  la possibilitat  d’accedir  a la medicació diariament disposada en uns envasos especialmente dissenyats per evitar les confussions i facilitar al màxim el cumpliment del tractament.

Demana més informació a la nostra farmàcia.

spd